не надо гадать кто она?)) лучше помогите добиться ее расположения...))
очень нравится одна из участниц форума...
|
|
|
|
Аллах болушсун!а кстати кто она?
|
|
|
|
Свободен,
намаз къыламыды? |
|
|
|
Свободен, брат мой , а как же свобода??!
![]() Малина пишет: Аллах болушсун! АМИНАЛЛАХ!
Изменено:
с УВАЖЕНИЕм !
|
|
|
|
ALANULAN, брат, пора уже менять ник...))))))))))))
|
|
|
|
Малина, Аллах разы болсун! а сказать я этого не могу... если все получится - узнаете)))
|
|
|
|
|
|||
|
|
![]() |
|
|
|
Мансур, Болушугъуз дейди ,иии болушур ючюн жамауат неге эм кимге болушханын билирге борчлуду ))сора не танымай ,не кермей ,не халин ангыламай, бизден онг чыкъмаз )бир сейир затны юсюнден айтханлай ,тюгерекге жюр -жюр этгенден пайда жокъ )))кимни жаратханын айтса, таныгъан -билген ,бир амал этер эдиле ))
"Къадарны этегинде...","Сени ючюн"...(с)
|
|
|
|
Свободен,
![]() ![]()
мама Рамазана!
|
|
|
|
![]()
Богатое воображение в подачках реальности не нуждается!...
|
|||
|
|
|
|||
|
|
суратын блайгъа сал биз да къараикъ, андан сора болушурбуз
![]() |
|
|
|
Кармен, нееет) просто я не думала, что мужчины так откровенны)))
мама Рамазана!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|
Айшуля, мужчины тоже разные бывают...)))))))))
|
|
|
|
----------------------------------- БЫЛЛАЙ ДЖУМУШДА БОЛУШХАН -УЛЛУ СУАБЛЫКЪ АЛАДЫ!БЕК БОЛУШУРУ КЕЛГЕН ,НЕ БЛА ДЖАРАЯЛЛЫГЪЫН ХАЗЫР ЭТСИН ДА АЛАЙ БИЛИРГЕ ИЗЛЕСИН ОЛ АДАМ-ИКС_ни АТЫН-КАРТЫН-АДРЕСИНДА!!! ------------------------------------- Свободен, ВОЛЬНОМУ ВОЛЯ !!!!!!!!!!!!!!
с УВАЖЕНИЕм !
|
|||
|
|
Не иди позади меня — возможно, я не поведу тебя. Не иди впереди меня — возможно, я не последую за тобой. Иди рядом с коровой чтоб своим мычанием не пугать людей!
|
|||||
|
|
Джамагъат, я не буду говорить кто она... мне просто хотелось бы услышать советы от близких по духу людей...))
разы болугъуз орусча джазгъаныма... ана тилибизде джазсам англайалмай къалгъанла болургъа боллукъдула... |
|
|
|
Айшуля, ты че там истерику смайликами закатываешь?))))))))))))))
|
|
|
|
ALANULAN, таукеллик дегеннге мен санагъанланы сыйындырыб бир керюгюз ! Ким, не бла къалай болушурун былайда биле болурлааа ,тема былайда ачылгъан эсе, амал болур кимге да ,неге да ,ыразы бол !!!!!!
|
|
|
|
![]() |
|||
|
|
мама Рамазана!
|
|||||
|
|
![]() |
|
|
|
Мансур. субхан Аллах, мен ол къызны ючюн демейме...))) ол бек арюучукъ селешкен да джазгъан-окъугъанда этеди... мен къалгъанланы сагъышын этерге кюрешкенлигимди...))
|
|
|
|
Айшуля, сойма кесинги былай)))
|
|
|
|
Бизни къызла кеслерида къарачай-малкъар тилде селешгенни эшитселе бегирек шаналла)) , |
|||
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
Богатое воображение в подачках реальности не нуждается!...
|
|||||
|
|
||||
Читают тему (гостей: 1)
Форум Мобильный | Стационарный